Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στη Θεσσαλονίκη ο Γκσπούρνινγκ!


Όπως σας ενημερώσαμε από χθες το βράδυ, αλλά και καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με αναλυτικό ρεπορτάζ, ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε στη Θεσσαλονίκη κι αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επισήμως από το Δικέφαλο του Βορρά, πιθανότατα για ενάμισι χρόνο. Έτσι, ο ΠΑΟΚ καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Αυστριακό πορτιέρο να κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Παναγιώτη Γλύκο. Μένει να δούμε τι θα συμβεί τελικώς με το Χακόμπο, που κακά τα ψέματα και τις όποιες προσπάθειες της διοίκησης για εκτόνωση της κρίσης, δεν υπολογίζεται φανερά από τον Στέφενς.

4 σχόλια:

  1. να φυγει ο ψευτομαγκας χακομπο!! πρωτα εκανε τις μαλακιες και μετα φωναζε στην αμυνα(πχ.2ο γκολ της μεταλιστ στην τουμπα,4ο γκολ πουστογαυρου,γκολ της σαλκε μεσα στην εδρα της,1ο γκολ της σαλκε
    στην τουμπα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. termatofulakas me polla prosonta alla me autokatastrofikes taseis ... kalh tuxh sto neo kalh tuxh kai sto jacobo giati itan arsenikos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia ton epithetiko pote tha xeroume perissotera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή