Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Αρχέλαος-ΠΑΟΚ 31-36


Σε ένα παιχνίδι που πήγε να εξελιχθεί σε θρίλερ, οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη έδειξαν ότι διαθέτουν μέταλλο πρωταθλητή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αρχέλαου στην Κατερίνη με 31-36.
Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Δικέφαλος, ο οποίος έχοντας σε καλή μέρα τους Παλάσκα και Νικολαΐδη, κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με 14-19.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με δύο γρήγορα γκολ, ωστόσο ένα μπλακ-άουτ και η σκληρή άμυνα των γηπεδούχων αποσυντόνισαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Αρχέλαος να ροκανίζει την διαφορά και να την φθάσει στο 28-30 στο 55′.
Κάπου εκεί συνήλθαν οι χειροσφαιριστές του Δικεφάλου οι οποίοι «έχτισαν» ξανά μια διαφορά ασφαλείας την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος για να διαμορφωθεί το 31-36 υπέρ του ΠΑΟΚ.
Αυτό ήταν το πρώτο διπλό των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα, και παράλληλα μια νίκη ψυχολογίας μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε ΑΕΚ και Πανελλήνιο.
Στα αξιοσημείωτα και η συμπαράσταση των φιλάθλων του Δικεφάλου, οι οποίοι γέμισαν το ΔΑΚ Κατερίνης και με την φωνή τους έδωσαν ώθηση στους «ασπρόμαυρους» να φθάσουν στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου