Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Όχι η αστυνομία, αποφασίζει ο Κοντονής!


Μπορεί οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ηρακλής να συμφώνησαν πριν από λίγο για ανταλλαγή εισιτηρίων στους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος, η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης όμως έχει εντελώς διαφορετική γνώμη. Η εισήγηση της αστυνομίας στον Υπουργό, Σταύρο Κοντονή, είναι να απαγορευτεί τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών τόσο στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή όσο και στην Τούμπα στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος.
Στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (την ΠΑΕ  ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Γεροντίδης, Μηλιορίδης, Πλιάτσικας) οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων συμφώνησαν για την ανταλλαγή 6.000 έως 7.000 εισιτηρίων αλλά η εισήγηση της αστυνομίας είναι να μην υπάρξουν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας σε κανέναν από τα δυο παιχνίδια.
Την τελική απόφαση για το τι θα ισχύσει τόσο στον αγώνα της Κυριακής όσο και στον αγώνα της Τούμπας στον β΄ γύρο, θα λάβει ο Κοντονής.
Αν δεχθεί την εισήγηση της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο εκδοτήρια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

7 σχόλια:

  1. www.civilprotection.gr Bαγγελλεις Μαρινακης vs Bαγγελη Μαρινακη www.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.civilprotection.gr Live Atmatrix vs Paschalis Kamora https://pitchfork.com/reviews/albums/21317-the-complete-matrix-tapes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. www.civilprotection.gr Aκρωναυπλοια vs Βαγγελη Μαρινακη - Γεντι Κουλαι vs Βαγγελη Μαρινακη www.osfp.gr nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. www.civilprotection.gr Oσα δεν βλεπουν τα Ιδη, τα βλεπει ο Μαρινακης στο Παλαμυδι nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. civil.ntua.gr Aωλδιγαμμα vs Bαγγελη Μαρινακη en.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. en.uoa.gr Aριστερως Bιμβεντερς vs www.nd.gr www.civilprotection.gr www.nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Π.Α.Ο.Κ. 1926 https://www.britannica.com/biography/Mahatma-Gandhi @Mohandas @Karamchand @Gandhi @vs @paschaliskamora www.mo/kag.a.nypd

    ΑπάντησηΔιαγραφή